Image
Green 8 på Vannylven GK

I dag er kunstgress så godt utviklet at du kan med relativt enkle midler oppgradere et spilleområde til høyeste tenkelig kvalitet. Kunstgressgreen fra Kringsjå Golf oppfører seg akkurat som en vanlig green hvor ballen både ruller og stopper som det skal. Våre greener er mer eller mindre vedlikeholdsfrie. Alt du trenger er litt børsting og valsing ukentlig. Forskjellen fra en vanlig green er med andre ord stor. Her er det ikke daglig klipping med kostbare maskiner og personell. Vårt syntetiske gress er verdensledende på golf formål. Det fungerer fra lange innspill, spinn og rull som på ekte gress greener. Det fungerer med topp kvalitet fra tidlig om våren til sent på høsten, med andre ord hele sesongen. Du bestemmer selv rullehastigheten ved børsting og valsing. Kunstgresset og ”in-fillet” forurenser ikke. Det er ingen plantevernmidler, ingen vekstmidler. En miljøvennlig golfbane.

Grunnarbeid
Som på tradisjonelle greener trenger syntetiske greener en profesjonell konstruksjon. Green og greenområdet er som vanlig, med drenering, base og sand.

Drift
Driftskostnadene med Kringsjå Golf syntetisk gress tees og greener er ca. 10 % av kostnadene som på en vanlig gress green.