Kringsjå Golf As er ledende på kunstgress til golfbaner i Norge.

Vi bygger alle greener og utslagssteder på Midt Troms golfbane i 2012/2013. Vi har byget to andre 9 hulls baner og en på forhandlingsstadiet (2013). Hele Tee Line på Miklagard, Oustøen, Sande, Bærum, Bergen, Gamle Fredrikstad GK og Oslo GK m.fl. Vi har treningsfelt/nærspillsområde på Hvam, Ullernsaker, Bamble m.fl. I tillegg alle utslagssteder på Bergen GK, Eiker GK, Skei, Gamle Fredrikstad samt ca. 30 andre golfklubber. Kringsjå Golf AS formål er å utvikle gode løsninger for norske golfbaner og klubber.

Kringsjå Golf AS tilbyr komplette løsninger av kunstgress til golfbanen.

Kunstgress er i sterk fremmarsj innen golf og er et godt alternativ til naturgress. Vi er sikre på at kunstgress på golfbanen vil bli en suksess i Norden etter mange år med gode erfaringer. Vi var på studietur til New York, Orlando og Atlanta i september 2008. Vi har årlig siden vært på studieturer til USA for å følge utviklinge i det størøste golfmarkedet. "VÅR" fabrikk GRASS TURF MILLS produserer over 3 500 000 m2 kunstgress for golfbaner, eller nok til 10 000 - 11 000 golf greener. De aller fleste blir installert i områder som har vesentlig bedre vekstforhold enn hva vi har i Norge Calefornia og Florida.

Fordeler med kunstgress
Forutsigbarhet på kvalitet, Forutsigbarhet på kostnader, Forutsigbarhet på høy kvalitet. Forutsigbarhet på vinterskader. Miljøvennlig, En golfbane uten plantevernmidler, gjødsel. En fremtidig golfbane. Kunstgress en lønnsom investering for golfklubbene. Driftskostnader på ca 10 – 12 % av en naturgress green. En investeringen som blir spart inn over driftsbudsjettet på under 4 år.

Kringsjå Golf AS gjør installasjoner med egne resurser og tilbyr de riktige produktene med best kvalitet og konkurransedyktige priser.

Vi har support for design av greener, teesteder og baner samt veiledning på hvordan grunnarbeidene skal utføres.

Kunstgress er også et godt alternativ til hager, lekeplasser, rundt ute svømmebasseng og grøntområder.

I dag er vi det selskapet i Norge som har lengst erfaring når det gjelder kunstgress til golfbaner.